Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 136 Προβολές

«Μνημόνια τέλος!!! Βγαίνουμε!!!» – Η νέα παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Τριανόν

zaralikos-xristoforos2

zaralikos-xristoforos2


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανανεώνει για 3η συνεχή χρονιά την πετυχημένη του συνεργασία με τον open air κινηματογράφο Τριανόν και μας προσκαλεί τις Τετάρτες του Ιουνίου στους προεορτασμούς για την έξοδο από τα μνημόνια με το σύνθημα «Μνημόνια τέλος!!! Βγαίνουμε!!!».

Στη νέα stand up comedy παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου θα υπάρχει – όπως πάντα – πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στην θάλασσα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Στην παράσταση συμμετέχουν η Κέλλυ Ανυφαντή και ο Γιάννης Μπιλίρης, δυο από τους μαθητές του Χριστόφορου Ζαραλίκου στα σεμινάρια stand up comedy που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο των Αλλαγών.

Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Χαϊκάλης

Ταυτότητα Παράστασης


Ημερομηνία:
Τετάρτες 13, 20 & 27 Ιουνίου στις 21:00 (Διάρκεια: 120’)

Τοποθεσία:
Open air κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 10 €, Φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ: 8 €

Προπώληση:
Στο ταμείο του Τριανόν και στο Viva.gr


Πληροφορίες:
210 8215469 | www.trianon.gr | facebook event

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2709 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top