Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 45 Προβολές

MONOVINE – Πρώτη επίσημη live παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο D.Y.E στο An!

MONOVINE_fACEBOK_Post2

44667500_2152900524728272_7935874874558382080_o


Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου το ιστορικό υπόγειο της Σολωμού υποδέχεται, τους τρομερούς και φοβερούς  MONOVINE στην πρώτη επίσημη live παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο D.Y.E!  Συνένοχοι για την βραδιά που θα επακολουθήσει είναι οι πορωτικοί ΤΣοΠ.

An Club – Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια | DOORS 21:00 – STARTS 21:30 |  DAMAGE 6 € | facebook event

MONOVINE

Οι MONOVINE είναι μια Αθηναϊκή ροκ μπάντα που ιδρύθηκε το 2008. Από τότε έχουν παίξει σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα! Κύριο χαρακτηριστικό τους οι έντονες εμφανίσεις τους που καθηλώνουν και τους πιο δύσπιστους!

Ο ήχος τους είναι ωμός και πεινασμένος με τις κιθάρες να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, τα τύμπανα να σε χτυπούν ανελέητα κατευθείαν στο μεδούλι και με τους στίχους να είναι συχνά αντιφατικοί και να κυματίζουν ανάμεσα στην αναζήτηση, αδράνεια, τη δημιουργικότητα,την αυτοκαταστροφή, την άρνηση και την αποδοχή.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 studio LPs: Cliche (2011 – Inner Ear) και Swallow (2014 – Independent release).

Στις 7 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο studio τους LP με τίτλο D.Y.E

facebook | bandcamp | instagram | youtube


Special guest: ΤΣοΠ

Οι ΤΣοΠ είναι ένα πενταμελές γκρουπ από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2012! Τριγυρνώντας στην Αθήνα και στα περίχωρα, το 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ. Ενώ συνεχίζουν για το δεύτερο, τους ενώνει η πόρωση και τους χωρίζει η διαδικασία! Είναι ποστ, ελέκτρο, ροκ, πανκ, μέταλ και φολκλόρ, πάντα φλερτάρουν με το ποπ το αποτέλεσμα είναι ΤΣοΠ!

facebook | youtube | bandcamp | soundcloud


MONOVINE_fACEBOK_PostΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3656 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top