Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 407 Προβολές

“MyPlaySchool”, ένα Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης προσχολικής ηλικίας

myplayschool3

myplayschool3


Το myPlaySchool, το γνωστό σε όλους τους γονείς για τα πρωτοποριακά του προγράμματα και την εισαγωγή καινούργιων ιδεών και τρόπο αντιμετώπισης των αναγκών των παιδιών προσχολικής ηλικίας, ένας χώρος γεμάτος ερεθίσματα έτσι ώστε η παραμονή των παιδιών να είναι ευχάριστη και δημιουργική χρησιμοποιώντας το παιχνίδι ως μέσο, μεταμορφώθηκε σε ένα Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης προσχολικής ηλικίας για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Το myPlaySchool απέκτησε άδεια Παιδικού Σταθμού και ως Μονάδα Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης λειτουργεί όλη την ημέρα από το πρωί στις 07.00 μέχρι το βράδυ στις 21.00.

Με το ολοήμερο και ευέλικτο πρόγραμμά του καλύπτει κάθε εργαζόμενο γονέα καθώς έχει ιδρυθεί από γονείς που αναγνωρίζουν τις ανάγκες στην εποχή που ζούμε. Προσφέρει μετακίνηση με σχολικό λεωφορείο, ολοήμερη σίτιση, και ένα ευχάριστο, ασφαλές και πανέμορφο περιβάλλον παραμονής για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, θέτει υψηλούς στόχους εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης και δημιουργικής φύλαξης εν μέσω ενός ασφαλούς πλαισίου όπου το παιδί ακίνδυνα και χωρίς συνέπειες δοκιμάζει τον εαυτό του, τα όρια του και τη σχέση του με τους άλλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το myPlaySchool μπορείτε να βρείτε:

fb: MyPlayschool
Αώου & Βουραικού 1, Πάτρα
Τηλ.: 2614003228 & 6932519629

myplayschool1


myplayschool4


myplayschool2

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2627 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top