Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 64 Προβολές

Νέα πρωινά τμήματα για παιδιά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών

TRIGONO

TRIGONO


Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών δημιουργεί νέα πρωινά τμήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά.

“Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προσκαλεί τα παιδιά (6-14 ετών) της πόλης μας να παίξουν με τη θάλασσα. Παιδιά, ελάτε μαζί μας, να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα. Ελάτε να ταξιδέψουμε στο σύνορο ανάμεσα στον ουρανό και τη θάλασσα, ανάμεσα στο κύμα και τον αέρα!”

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στη σχολή είναι τα παιδιά να γνωρίζουν κολύμβηση καθώς και η προσκόμιση ατομικού δελτίου υγείας.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 09.00-12:00, στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία της Τερψιθέας, από επίσημη προπονήτρια ιστιοπλοΐας και με σκάφη του Ομίλου.

Το κόστος της σχολής είναι 30€ το μήνα. (ειδικές τιμές για αδέλφια).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ομίλου, στο τηλέφωνο 2610-423939 ή στον Έφορο Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακού Τριγώνου, κ. Γεωργόπουλο, στο τηλέφωνο 6906759110.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top