Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 211 Προβολές

Νέα βιβλία στη σειρά Μικροί Εξερευνητές των εκδόσεων Μεταίχμιο

mikroi-exereynites

mikroi-exereynites


Καλούµε όλους τους Μικρούς Εξερευνητές, να ανακαλύψουμε «Τα δάση της βροχής», «Τα επαγγέλματα», «Στον βυθό», από τα τρία νέα βιβλία της σειράς Μικροί Εξερευνητές των εκδόσεων Μεταίχμιο.

 

Τα Δάση της Βροχής

Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο των τροπικών δασών! Άνοιξε τα παραθυράκια για να συναντήσεις κάθε είδους άγρια ζωή, να επισκεφτείς το μεγαλύτερο τροπικό δάσος του κόσμου και να ανακαλύψεις τι κρύβεται στο ποτάμι ενός βροχοδάσους.

– Απίθανα Ζώα: Ανακάλυψε τα συναρπαστικά ζώα που ζουν ψηλά στις κορυφές των δέντρων.
– Αλλόκοτα Φυτά: Από τα πιο δύσοσμα λουλούδια ως τα ψηλότερα δέντρα, γνώρισε τα μοναδικά φυτά που φυτρώνουν στα βροχοδάση.
• Σώστε τα δάση: Μάθε τι μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις τα βροχοδάση.

mikroi-exereynites-tropika-dasi


 

Τα Επαγγέλματα

Έλα να ανακαλύψουμε τα διάφορα επαγγέλματα που θα μπορούσες να κάνεις όταν μεγαλώσεις. Άνοιξε τα παραθυράκια για να μάθεις ποιοι δουλεύουν στα εργοτάξια, στα νοσοκομεία, στο διάστημα, καθώς και σε πολλά άλλα μέρη.

– Φώτα, Κάμερα, Πάμε! Έλα πίσω από τις κάμερες για να συναντήσεις την πολυάσχολη ομάδα που δουλεύει στο κινηματογραφικό πλατό.
– Εκτός Γραφείου Από τους κτηνίατρους ως τους θαλάσσιους βιολόγους, εξερεύνησε τα συναρπαστικά επαγγέλματα που έχουν σχέση με τη φύση.
– Φύγαμε! Ταξίδεψε και μάθε όλα τα επαγγέλματα του ουρανού, της στεριάς και της θάλασσας.

mikroi-exereynites-epaggelmata


 

Στον Βυθό

Ας βουτήξουµε κάτω από τα κύματα για να ανακαλύψουµε έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο. Άνοιξε τα παραθυράκια για να γνωρίσεις τα ζώα που ζούνε µέσα και γύρω από τη θάλασσα και διασκέδασε εξερευνώντας την υποθαλάσσια ζωή.

– Προστασία από το κρύο: Ντύσου ζεστά, για να επισκεφτούμε τα ζώα που ζουν στους πόλους.
– Θαλάσσιοι Κίνδυνοι: Από τους άγριους θηρευτές ως τον άνθρωπο, µάθε τι απειλεί τα πλάσματα των ωκεανών.
– Κρυμμένοι Θησαυροί: Εξερεύνησε ναυάγια και µάθε για τα απίθανα ψάρια που ζουν στα βάθη της αβύσσου.
– Σούπερ Κολυμβητές: Συνάντησε τα γρηγορότερα ψάρια και τις χελώνες που διασχίζουν µεγάλες αποστάσεις.

mikroi-exereynites-vytho
«Τα Δάση της Βροχής», «Τα Επαγγέλματα», «Στον Βυθό» | Συγγραφέας: Ruth Martin | Εικονογράφος: Allan Sanders | Σειρά Μικροί Εξερευνητές | Για παιδιά από 4 ετών | Σελίδες: 16 | Ημερομηνία Έκδοσης: 24/01/2019 | Διαστάσεις: 20 Χ 22 | Διαβάστε ένα απόσπασμα από «Τα Δάση της Βροχής» | Διαβάστε ένα απόσπασμα από «Τα Επαγγέλματα» | Διαβάστε ένα απόσπασμα από «Στον Βυθό»Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top