Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 248 Προβολές

Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

koufontinas-2

koufontinas


Εγκρίθηκε απ’ το Συμβούλιο της φυλακής η τρίτη κανονική άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Η άδεια θα είναι 48ωρη και θα δοθεί μόλις ο απεργός πείνας ανακτήσει τις δυνάμεις του και πάρει εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας την Τετάρτη 30 Μαΐου. Τα αιτήματά του ήταν να του χορηγούνται κανονικές τακτικές άδειες αλλά και να καταργηθεί το εισαγγελικό βέτο, που του στέρησε την τελευταία προγραμματισμένη άδεια του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο blog του:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους. Στους συντρόφους, τους φίλους, τους προοδευτικούς ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν.

Σήμερα νίκησε η Αλληλεγγύη.

Και ο Κοινός Αγώνας, η αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για τις μικρές και τις μεγάλες νίκες.

Δημήτρης Κουφοντίνας
Γενικό Κρατικό Νίκαιας
14/6/18


 Φωτογραφία: fwnilefterias.blogspot.com

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3234 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top