Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 80 Προβολές

«Ο Χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει». Η Παιδική Σκηνή του Επικέντρου+ ξεκινάει την περιοδεία της

o-xronos-einai-ena-paidi-pou-paizei-p

o-xronos-einai-ena-paidi-pou-paizei-p


Η Παιδική Σκηνή του Επικέντρου+ η οποία φέτος παρουσίασε το έργο του Λάκη Κουρετζή  «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, ξεκινάει την περιοδεία της. Τρίτη 23/1 παίζει στο Λαζαράκειο Μέγαρο Αμαλιάδας για τα σχολεία της περιοχής και την επόμενη Κυριακή 28/1 στο Πολυτεχνείο Αιγίου, στις 12:00, μία ανοιχτή παράσταση για το κοινό. Επίσης, στις 3 & 4 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στην Αθήνα, στο Θέατρο Ημέρας, για δύο παραστάσεις, ανοιχτές για το κοινό, στις 17:00.

Πρόκειται για το ομώνυμο έργο του Λάκη Κουρετζή το οποίο παρουσιάζεται από το σκηνοθέτη Μίλτο Νίκα σαν μία περιπέτεια φαντασίας η οποία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην έννοια του χρόνου.

Ένα μικρό κορίτσι η Νίνα αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι ο Χρόνος και ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι για να τον συναντήσει. Φανταστικοί ήρωες, ο Φύλακας του χρόνου, το αγόρι που το λένε Τικ-τακ, η Μνήμη, η Λήθη, ο Ύπνος, ο Παιχνιδοποιός την βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

Σκηνοθεσία: Μίλτος Νίκας
Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Δίπλας
Video: Παναγιώτης Φαφούτης
Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Κίνηση: Κατερίνα Αναλυτή
Φωτισμοί: Θάνος Ψαρράς
Οργάνωση Παραγωγής: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάρκος Γέττος, Φιορέλα Μαστρόκαλου, Γιώργος Παύλου, Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου, Κατερίνα Στασινού

Πληροφορίες: www.epikentropatras.gr

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top