Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 382 Προβολές

Ο Δήμος Πατρέων διαθέτει προς συγκομιδή τα ελαιόδεντρα που ανήκουν στη δημοτική περιουσία

olive-1925256_1280 (1)

olive-1925256_1280 (1)


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική αρχή, μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού, θα διαθέσει προς συγκομιδή τα ελαιόδεντρα που ανήκουν στην δημοτική περιουσία του Δήμου Πατρέων.

Η επιλογή των δικαιούχων στους οποίους  θα διατεθούν (τα ελαιόδεντρα), θα γίνει με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να εξυπηρετηθούν τόσο οι ατομικές ανάγκες αλλά και να διασφαλιστεί ταυτόχρονα και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των δικαιούχων σε αυτό.

Η διάθεση θα γίνει για 2 χρόνια (2017 και 2018) και θα καρπωθούν το 60% της σοδειάς σε λάδι. Το άλλο 40% θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκομιδή θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους μαζί με τα ανάλογα δικαιολογητικά από 19/10/2017 έως και 30/10/2017.

Η κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται στα κατά τόπους διαμερίσματα, δημοτικές ενότητες και στα κεντρικά γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού (Γούναρη 76).

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

Α) Οι  δικαιούχοι της Τράπεζας Τροφίμων θα καταθέσουν:

Αίτηση
Αντίγραφο ταυτότητας,
Αντίγραφο κάρτας τροφίμων

Β) Οι μη δικαιούχοι της Τράπεζας Τροφίμων θα καταθέσουν:

Αίτηση
Αντίγραφο ταυτότητας
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (χορηγείται από το Διαμέρισμα που ανήκουν)
Πρόσφατη φορολογική δήλωση Ε1
Κάρτα ανεργίας ή σύμβαση εργασίας
Απόδειξη ενοικίου (αν δε φαίνεται στη Φορολογική Δήλωση )

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα αξιολογηθούν από Επιτροπή που ορίζεται με απόφαση Δημάρχου και η επιλογή θα γίνει βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων.

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2797 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top