Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 152 Προβολές

Ο Manu Chao μας προσκαλεί να «παίξουμε» με το κομμάτι του «Σπόροι Ελευθερίας»!

seeds_2

seeds_2


Ο Manu Chao μας προσκαλεί να «παίξουμε» με το κομμάτι του «Σπόροι Ελευθερίας» βάζοντας δικές μας εικόνες, στίχους και μηνύματα σε μια προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος για ένα βιώσιμο μέλλον.

“Το κομμάτι «Σπόροι Ελευθερίας» είναι ανοιχτό σε όλους! Φτιάξτε το δικό σας βίντεο, τραγουδήστε τους δικούς σας στίχους για το θέμα, χρησιμοποιήστε την ορχηστρική έκδοση αν σας αρέσει… ή απλά στείλτε στίχους, ένα τραγούδι ή ένα μήνυμα… όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα διαβαστούν, θα ελεγχθούν και θα διαδοθούν.

Αυτή η ενότητα είναι αφιερωμένη στον αγώνα για τους ελεύθερους σπόρους και κατά της καταστροφικής γεωργίας. Η μαζική χρήση των χημικών ουσιών στη γεωργία, μολύνει το περιβάλλον, επιταχύνει την απώλεια της βιοποικιλότητας και συμβάλλει στην καταστροφή των εύφορων εδαφών και στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Υπάρχει και άλλος τρόπος: εκατομμύρια άνθρωποι να αγωνιστούν για ένα βιώσιμο μέλλον! Είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης!”

Μπορείτε να κατεβάσετε το ορχηστρικό μέρος του κομματιού και να στείλετε τις δικές σας προτάσεις εδώ.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top