Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 184 Προβολές

Ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας αναζητά εθελοντές

sopsi-ethelodes

sopsi-ethelodes


Ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας αναζητά εθελοντές οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις απογευματινές δραστηριότητες των μελών του. Τα μέλη του Συλλόγου ΣΟΨΥ Πάτρας είναι άτομα με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας. Δεν κρίνεται αναγκαίο οι εθελοντές να διαθέτουν ακαδημαϊκή κατάρτιση ή εμπειρία, οπότε είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επιθυμεί να διαθέσει το χρόνο του εθελοντικά.

Οι εθελοντές που αναζητούνται είναι για:

1. Θεατρολόγους
2. Δάσκαλους σκακιού
3. Γυμναστές
4. Χειροτέχνες
5. Φωτογράφους
6. Εκπαιδευτές  H/Y
7. Αρθρογράφους ή φιλόλογους
8. Δασκάλους χορού

Επίσης, το κάλεσμα απευθύνεται και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί & νοσηλευτές), οι οποίοι είναι πολύτιμοι αρωγοί.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sopsipatron@gmail.com, με θέμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ».

Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του ΣΟΨΥ Πάτρας. Ανάλογα με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, ενεργοποιούνται οι εθελοντές σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητά και την επιθυμία τους. Στους εθελοντές παρέχεται συνεχόμενη εκπαίδευση καθώς και μηνιαία εποπτεία από το ψυχίατρο του φορέα.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3814 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top