Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 35 Προβολές

“Ocean” – Νέο άλμπουμ από τους Lower Cut

Lower-Cut-Photo-I-e-mail

Lower-Cut-Photo-I-e-mail


Το 2ο άλμπουμ των “Lower Cut” με τίτλο “Ocean” θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή από την Puzzlemusik την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα η μπάντα -που έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 EP’s και μία ολοκληρωμένη δουλειά (“Off my Head”, 2014, Puzzlemusik)- ανακοίνωσε την οριστική παύση της λειτουργίας της.

Όπως έγραψαν οι ίδιοι: «Μετά από περίπου 8 χρόνια ύπαρξης, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη δραστηριότητα μας. Λειτουργούσαμε όσο αυτό ήταν εφικτό και παύουμε να λειτουργούμε τώρα που ένας συνδυασμός συγκυριών το κάνει ανέφικτο. Κρατάμε πάντα μέσα μας ένα μοναδικό δεσμό και τα δυνατά συναισθήματα που αφήνει μια μουσική σύμπραξη με μοναδικούς ανθρώπους».

Το Ocean είναι ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος της μπάντας. Πιο σκοτεινός και πιο οξύς από το ντεμπούτο τους, συνεχίζοντας ωστόσο στο ίδιο πλαίσιο, παντρεύει το καθαριστικό alternative με το new wave και το indie rock. Η κυκλοφορία του δίσκου συνοδεύεται από το video clip του ομώνυμου, εναρκτήριου κομματιού, φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου με ίδια μέσα στους δρόμους της Αθήνας, δημιουργώντας ένα γκρίζο αστικό μωσαϊκό.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Artracks Studios σε παραγωγή και επιμέλεια του  –παραγωγού της μπάντας από τα αρχικά της βήματα – Αλεξ Μπόλπαση. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στα Sweetspot Studios και η κυκλοφορία του θα γίνει εξολοκλήρου ψηφιακά από την Puzzlemusik. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε η Semitone labs.

Οι Lower Cut πάντα θα είναι οι:
Ειρήνη Αργύρη: Φωνητικά
Αλέξανδρος Δαρμής: Πλήκτρα
Βαγγέλης Σταυρουλάκης: Κιθάρα
Βασίλης Μπάλδος: Τύμπανα
Γιάννης Ευθυμίου: Μπάσο
Πάνος Γούνας: Κιθάρα, Φωνητικά
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2453 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top