Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 49 Προβολές

Οι Spinball και οι Holy Limbo ζωντανά στη σκηνή του Six d.o.g.s.

Spinball-H.L-Six-dogs-14.04-COVER-LIVE

Spinball-H.L-Six-dogs-14.04-COVER-LIVE


Οι Spinball και οι Holy Limbo συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή του Six d.o.g.s. Από τα όρια του psychedelic grunge στα ηλεκτρονικά soundscapes μετά-ψυχεδελικής rock, με αρκετά εναλλακτική και fuzzy προσέγγιση, θα παρουσιάσουν νέο υλικό, αλλά και αυτό που ήδη έχουν κυκλοφορήσει.

14 Απριλίου 2019 | Show starts: 21:30 | Doors open: 20:30
Είσοδος: 6€  | facebook event

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ.: 210.3210510
www.sixdogs.gr

Οι Spinball είναι εναλλακτική ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλπουμ με τίτλο “Shadows” σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B- Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ψυχεδελικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.

Bandcamp B-Otherside Records | Reverbnation Facebook | YouTube


Οι Holy Limbo δημιουργούν ηλεκτρονικά soundscapes μετά-ψυχεδελικής rock, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP “First Circle”, και με δύο videos “D Song” και “Pray for Change” στο ενεργητικό τους, οι Holy Limbo ηχογραφούν καινούριο υλικό σε πιο uptempo groove, ενσωματώνοντας στην μουσική τους electro tech αισθητική.

Members
Antony Ka (guitar/vox)
Ekelon (keys/samples)
Γιώργος Λιάπης (bass)
Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums)

Bandcamp | Facebook  |  YouTube | Soundcloud | Instagram

 



Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3591 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top