Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 74 Προβολές

«Όμορφος κάδος – Όμορφος κόσμος»

followgreen action

followgreen action


39 ομάδες μαθητών από 13 Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Παλλήνης, συμμετείχαν σε έναν πρωτότυπο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Follow Green Action» ζωγραφίζοντας κάδους περισυλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του Δήμου.

Οι μαθητές, με την καθοδήγηση νέων καλλιτεχνών αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών σε συνεργασία με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους, ανέπτυξαν ζωγραφικά προσχέδια κάδων με θέμα την ανακύκλωση.

Η δράση «Follow Green Action», πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Παλλήνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συμμετείχαν συνολικά 39 ομάδες μαθητών από 9 γυμνάσια και 4 Λύκεια σε ένα σύνολο 229 μαθητών με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας για την ανακύκλωση.

Τα προσχέδια των μαθητών είχαν αναρτηθεί ανώνυμα στη Δημοτική Πλατφόρμα Ανακύκλωσης, όπου κάποια βραβεύτηκαν μετά από  ψηφοφορία.

Tagged with:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2273 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top