Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 170 Προβολές

«Πάμε για… παιχνίδι!» – 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά

1o-festival-paixnidiou-paylou-mela

1o-festival-paixnidiou-paylou-mela


Παιδιά κάθε ηλικίας, μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες και παππούδες, όλοι μπορούν να επιλέξουν ως τόπο συνάντησής τους το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, τις ώρες 18:00 – 21:00.

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού και ανοίγει την αγκαλιά του σε όλη την πόλη, μεταμορφώνοντας το στρατόπεδο σε ένα τεράστιο παιχνιδότοπο με περισσότερες από 40 δράσεις και σύνθημα το Πάμε για… Παιχνίδι!

Με στόχο τη ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί τους κάθε ηλικίας, θα διασκεδάσουν και μέσα από τη βιωματική και τη διαδραστική συμμετοχή τους σε παραδοσιακά αλλά και πιο σύγχρονα παιχνίδια, θα νιώσουν τη δύναμη της ομαδικότητας, της φιλίας και της αλληλεγγύης, καθώς η Κοινωνική Υπηρεσία ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και παραδοσιακά παιχνίδια για τις Κοινωνικές Δομές, οι οποίες θα τα παραδώσουν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Η είσοδος στο 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού είναι ελεύθερη για όλους.

Μικροί και μεγάλοι που νιώθουν ακόμα παιδιά, είναι προσκεκλημένοι να παίξουν και να γνωρίσουν καλύτερα τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών με εικαστικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορευτικά, γυμναστική, ποδηλασία, τοξοβολία, επιδείξεις πολεμικών τεχνών, επιτραπέζια παιχνίδια, ρομποτική, πειράματα, κυνήγι θησαυρού, γκράφιτι και πολλές άλλες εκπλήξεις, σε συνεργασία με πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους και άλλους φορείς Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας και του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3365 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top