Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 137 Προβολές

Panachaiko Trail 2018 – Παράταση εγγραφών

0261

0261


Η “Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων” και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνουν ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το “Panachaiko Trail” παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.panachaikotrail.gr, καθώς και στη σελίδα του στο Facebook.

Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί ένας άρτιος και επιτυχημένος αγώνας, τόσο από πλευράς ασφάλειας όσο και από πλευράς παροχών.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι διοργανωτές:

Σας περιμένουμε όλους με χαρά στο φετινό ραντεβού την Κυριακή 6 Μαΐου. Το Παναχαϊκό όρος είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος και να τους αποζημιώσει με το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο και τη μαγευτική θέα του! Ελάτε, λοιπόν, να πάρουμε τα βουνά!Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3233 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top