Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 264 Προβολές

Πανελλήνιος διαγωνισμός αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2019

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (1)

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (1)


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» οργανώνει «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2019», που θα διαρκέσει από 5 Ιουλίου 2018 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Η δημιουργική έκφραση ξεχειλίζει στο Πατρινό Καρναβάλι. Ελευθερία, έμπνευση, πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, ζωντάνια, κέφι, χιούμορ, σάτιρα διαμορφώνουν το πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της Πάτρας.

Το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 είναι «Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις» και αποτελεί πρόταση του πληρώματος 94, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσα από προτάσεις που κατατέθηκαν μετά από τη δημόσια πρόσκληση του Δ.Σ., η οποία απευθυνόταν προς όλα τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές αλλά και σε όσους αγαπούν το Καρναβάλι.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Προδιαγραφές αφίσας

1. Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50x70cm για την αφίσα

2. Format/ Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

3. Στη αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Πατρινό Καρναβάλι 2019» και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του «19 Ιανουαρίου-10 Μαρτίου».

4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρίες πάσης φύσεως. Το όνομα του νικητή ή της ομάδας θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου.

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στέλνουν τις προτάσεις τους στο email: info.carnivalpatras@gmail.com

Διάρκεια: 5-7-2018 έως 30-9-2018.

Tagged with: ,


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2904 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top