Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 95 Προβολές

«Παράλληλες Συνδέσεις» εικαστική έκθεση των Ákos Révész και Αποστόλη Ζολωτάκη

A.Zolotakis001

A.Zolotakis001


21 Ιουνίου – 10 Σεπτεμβρίου 2018
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, ώρα 20.00
Λουτρό των Αέρηδων, Κυρρήστου 8, Πλάκα
Ώρες λειτουργίας: 8.00 – 15.00, καθημερινά εκτός Τρίτης
Πληροφορίες: 210 3244340

Η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού παρουσιάζει την έκθεση «Παράλληλες Συνδέσεις» των εικαστικών Ákos Révész από την Ουγγαρία και Αποστόλη Ζολωτάκη από την Ελλάδα.

Το Λουτρό των Αέρηδων, το μόνο από τα Δημόσια Λουτρά της Αθήνας που σώζεται μέχρι σήμερα, αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτισμικών συγκλίσεων, ο οποίος περικλείει μνήμες και αισθήσεις αιώνων.

Με την έκθεση «Παράλληλες Συνδέσεις» και τη συνάντηση δύο σύγχρονων καλλιτεχνών με ενδιαφέρον έργο και συγγενείς εικαστικές διερωτήσεις, δίνεται σήμερα η ευκαιρία, αυτός ο μυσταγωγικός τόπος, διαχρονικό σημείο συνάντησης ανθρώπων και πολιτισμών, να λειτουργήσει ως πεδίο πολιτισμικού διαλόγου ανάμεσα σε δύο χώρες, την Ουγγαρία και την Ελλάδα.

Η βραδιά των εγκαινίων θα πλαισιωθεί μουσικά από τους Dóra Attila and Thanos Chrysakis.

Akos Revesz001Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3125 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top