Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 39 Προβολές

Παράταση αιτήσεων συμμετοχής για το 3ο Patras Science Festival έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2019

psf3a

psf3


Το 3ο Φεστιβάλ Επιστήμης, «Patras Science Festival», πλησιάζει και καθώς ο ρυθμός των αιτήσεων συμμετοχής εντείνεται, η πρόκληση θα παραμείνει ανοικτή για λίγο ακόμα έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2019 διαδραστικά workshops, live πειράματα, επιστημονικό θέατρο και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες θα μυήσουν το κοινό, για ακόμη μία χρονιά, στην επιστήμη και στις τελευταίες εξελίξεις της.

Όσοι δεν πρόλαβαν την προθεσμία της υποβολής συμμετοχής καθώς και όσοι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν την πρότασή τους μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα. Η Κυριακή 7 Απριλίου 2019 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και κοινού.

psf2


Οι δραστηριότητες καλύπτουν τους τομείς:

Φυσική / Χημεία / Βιολογία – Βιοεπιστήμες / Γεωλογία / Μαθηματικά / Επιστήμες Περιβάλλοντος / Αειφόρος Ανάπτυξη / Επιστήμες Υγείας / Διατροφή / Αστρονομία και Διάστημα / Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα / Επιστήμη Υλικών / Ρομποτική / Ψηφιακή Τεχνολογία και Πληροφορική / Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης / Επιστήμη και Τέχνη.

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα νέα με φεστιβαλική διάθεση!

Patras Science Festival 2019

8 έως 11 Μαΐου 2019

Είσοδος Ελεύθερη

www.patras-science-festival.gr

psf

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3583 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top