Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 44 Προβολές

Πάρτι ενίσχυσης για τη μεταστέγαση του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών

party-gia-kyriakatiko-sxoleio-metanastwn-1

party-gia-kyriakatiko-sxoleio-metanastwn-1


Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών θα αποχαιρετήσει το Σάββατο 2 Ιούνη την παλιά του στέγη στην Άργους 145 στον Κολωνό, ένα χώρο που τους φιλοξένησε για 14 χρόνια, με ένα μεγάλο πάρτι!

«Ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις και όμορφες στιγμές, γεμάτος με όμορφα πρόσωπα, με χαμόγελα αλλά και κυρίως αλληλεγγύη κι αντίσταση. Αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων πέρα από έθνη, σύνορα, χρώμα, φυλή, σεξουαλική προτίμηση και αντίσταση στο ζόφο που μας περιβάλλει».

Γι’ αυτό και ο αποχαιρετισμός θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο, ένα πάρτι. Ένα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης στη δύσκολη προσπάθεια μεταστέγασης του Σχολείου, που από Σεπτέμβρη πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο χώρο.

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών χρειάζεται και τη δική μας αγάπη και στήριξη. Γι’ αυτό στο αποχαιρετιστήριο πάρτι μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη συνέχιση της δουλειάς του σχολείου, αλλά και για να διασκεδάσουμε.

Σάββατο 2 Ιουνίου, Άργους 145, Κολωνός
Είσοδος οικονομικής ενίσχυσης: 3 ευρώ με μπύρα ή κρασί.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top