Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 130 Προβολές

Πάτρα: Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο για 10η συνεχή χρονιά!

ta_sxoleia_pigainoun_panepistimio2

ta_sxoleia_pigainoun_panepistimio2


Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά τη δραστηριότητα «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών», με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

Πρωταρχικός στόχος της δραστηριότητας είναι να δώσει την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της ενέργειας είναι η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ιδρύματός στο κοινωνικό σύνολο.

Τα Σχολεία μπορούν να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις Ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών από 18 Μαρτίου έως 19 Απριλίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών και να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας (τηλ. 2610 996649, 2610 969046, Φαξ: 2610 996665, email: dee@upatras.gr).

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top