Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 242 Προβολές

Patras Science Festival 2018 – Τι περιμένουμε να δούμε;

psf-photo (1)

psf-photo (1)


Πώς μοιάζει η οδοντόπαστα του ελέφαντα; Γιατί ένα έντομο μπορεί να περπατάει πάνω στο νερό; Τι σχέση έχουν οι δράκοι με τους δεινόσαυρους και οι κύκλωπες με τους ελέφαντες; Γίνεται να μιλούν τα χέρια μας; ​

Σε αυτά και πολλά ακόμα συναρπαστικά ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις οι επισκέπτες του Patras Science Festival που επιστρέφει φέτος για 2η συνεχή χρονιά. Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερα από 140 διαφορετικά δρώμενα, που στοχεύουν να ενθουσιάσουν κάθε φίλο της γνώσης και της επιστημονικής πρωτοπορίας.

Κατά τη διάρκεια του Patras Science Festival, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια.

Το Patras Science Festival διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Πάτρα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα των Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Ο φετινός τίτλος είναι “Ζήσε τη Χαρά της Επιστήμης” και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, σε όλους τους χώρους φιλοξενίας των δράσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στη σελίδα του: www.patras-science-festival.gr

top-banner_final-1Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top