Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 180 Προβολές

Πίτσα… η «Ελληνική»

pizza elliniki

pizza elliniki


Φρέσκο ζυμάρι από αλεύρι εισαγόμενο από στάρι Καναδά
Τυρί γκούντα Ολλανδίας
Ζαμπόν σουπεριέρ Γαλλίας
Κόκκινη σάλτσα από ντομάτες Ισπανίας
Καρυκεύματα εισαγωγής από Ινδία

——————————————

Απλώνεται το ζυμάρι πάνω σε ένα ταψί, που πριν από λίγο, σας χόρευε ο πρωθυπουργός σας.

Παίρνετε το μπολ με την κόκκινη, σαν αίμα από τις περικοπές των συντάξεων των γερόντων, σάλτσα και αφού την έχετε ήδη εμπλουτίσει με αλάτι και πιπέρι αρκετό έτσι ώστε να προκαλέσετε εγκεφαλικό σε όσους φωνάζουν και αντιδρούν στον Τσακαλώτο, την απλώνετε αργά και σαδιστικά μέχρι να νιώσετε ότι σας έχει φύγει όλος ο θυμός από την τήρηση των μνημονίων.

Μετά παίρνετε τα κομμάτια ζαμπόν και αφού τα κόψετε μικρά κομμάτια, τέτοια όπως σας διαμέλισαν και εσάς τα μνημόνια και οι αριστεροί υπουργοί σας, τα μοιράζετε επίσης αργά και σαδιστικά πάνω στην κόκκινη, σαν αίμα σάλτσα, φροντίζοντας πάντα να λερώνετε και να γλείφετε τα δάκτυλά σας. Σκοπός της παραπάνω ενέργειας είναι αφού δεν πλύνατε πριν τα χέρια σας, η επαναληπτικότητα του γλειψίματος τους να σας οδηγήσει σύντομα στην τουαλέτα και έτσι να μην φάτε από την πίτσα, αλλά να την κρατήσετε για τις επόμενες μέρες της πείνας.

Τρίβετε το γκούντα σε τρίφτη και φροντίζετε να απλώσετε το τρίμμα πάνω στην πίτσα με τέτοιο δίκαιο και σωστό τρόπο, όπως δίκαια και σωστά σας μοίρασε εργασία υγεία και παιδεία ο αριστερός πρωθυπουργός σας.

Αφού έχετε τελειώσει με την προετοιμασία της πίτσας, ανάβετε τον φούρνο στους 270 βαθμούς.

Όταν ο φούρνος έχει για τα καλά κάψει, κάνετε την κίνηση έκπληξη, την κίνηση ζίου ζίτσου. Πιάνεται από τον λαιμό όλη την αριστερή κυβέρνησή σας την σπρώχνεται στο φούρνο και την ψήνεται για τρεις ώρες μέχρι να την κάψετε ολοκληρωτικά, να την εξαϋλώσετε, να την εξαφανίσετε.

Καθαρίζετε πάλι μεθοδικά και συστηματικά τον φούρνο από τις στάχτες και ψήνετε την πίτσα για 40 χρόνια στους 250 βαθμούς, περιμένοντας να απελευθερωθείτε από τα μνημόνια.

Μόλις η πίτσα είναι έτοιμη, την βγάζουν από τον φούρνο τα παιδιά σας ή και τα εγγόνια σας και την τρώνε στην υγεία σας.

Καλή τους όρεξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 85 Άρθρα

«Words are all we have», είπε ο Σάμουελ Μπέκετ. Mικρός σαν ήμουν, ήθελα να πραγματοποιηθούν οι τρεις ευχές που μου αναλογούσαν. Πάντα όμως έκανα την ίδια μοναδική ευχή. Τις άλλες δύο δεν χρειάστηκε να τις σπαταλήσω. Γιατί από μικρός βρήκα τους «Αγιους Τόπους» μου. Τους τόπους εκείνους όπου η μνήμη μου, δημιουργούσε τις λέξεις και οι λέξεις αρθρώνονταν σε λόγο. Μερικές φορές είμαι τυχερός και ο Λόγος με γεμίζει με το φως του. Τότε μιά βαθιά γαλήνη και παραδοχή με κατακλύζει. teatrofatses@gmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top