Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 39 Προβολές

Ποδηλατάδα με θέα το Ιόνιο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

MEDCYCLETOUR

MEDCYCLETOUR11


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «MEDCYCLETOUR», τμήμα του EuroVelo 8 -Mediterranean Route- Ευρωπαϊκές Ποδηλατικές Διαδρομές, του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF) στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί η ποδηλατική διαδρομή-περιήγηση Πάλαιρος – Μύτικας, την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019.

Η ποδηλατική αυτή διαδρομή-περιήγηση έχει σκοπό να ενημερώσει – ευαισθητοποιήσει τους φίλους του ποδηλάτου αλλά και φορείς επιχειρήσεις, καθώς και το ευρύ κοινό για την αξία και τη συμβολή του ποδηλάτου στην προστασία του περιβάλλοντος, στη διατήρηση και διαχείριση παράκτιων ζωνών και τοπικών πόρων, καθώς και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στόχος του «MEDCYCLETOUR» είναι η συνεισφορά στις περιφερειακές και εθνικές πολιτικές υπέρ του βιώσιμου τουρισμού στη Μεσόγειο, προσφέροντας διακρατικές λύσεις μέσω της χρήσης των Μεσογειακών Ποδηλατικών Διαδρομών για ένα βιώσιμο παράκτιο τουρισμό.

Το ΜEDCYCLETOUR ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ., για τη διεξαγωγή της τελευταίας ποδηλατικής περιήγησης, με αφετηρία την κεντρική πλατεία (λιμάνι) Πάλαιρου και τερματικό σταθμό το λιμάνι του Μύτικα.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδρομή εδώ.

Αφίσα-(1)Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3992 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top