Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 204 Προβολές

Πολιτική εισιτηρίων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας για τη θεατρική περίοδο 2017-2018

547_apollwn03_1307021494

547_apollwn03_1307021494


Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζοντας και φέτος τη πολιτική του χαμηλού εισιτηρίου και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες, διαμορφώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τη τρέχουσα θεατρική περίοδο 2017-2018 ως εξής:

1.
Γενική είσοδος: 12 ευρώ  (κεντρική σκηνή)
10 ευρώ: Λαϊκή (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη)
8 ευρώ: Φοιτητικό, μαθητικό, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, οικογενειακό, ομαδικό (10 ατόμων).
8 ευρώ: Κλεισμένες παραστάσεις, εκπολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, λύκεια, οργανισμοί (ΟΤΕ, ΔΕΗ), τράπεζες, εργοστάσια και γενικά συλλογικότητες και φορείς.
5 ευρώ: Άνεργοι, ΑΜΕΑ και πάνω από 70 ετών.

2.
Μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) στους κοινωνικά αποκλεισμένους συμπολίτες θα χορηγείται δωρεάν εισιτήριο κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία.

3.
Οι μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου, σπουδαστές της Δραματικής και οι μαθητές των εργαστηρίων του Θεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν τις παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης.

4.
Παιδική Σκηνή:Το εισιτήριο για την Παιδική Σκηνή θα έχει 5 ευρώ για τους ενήλικες και 4 ευρώ για τα παιδιά. Θα ισχύσει οικογενειακό εισιτήριο 3 ατόμων αξίας 12 ευρώ ή 4 ατόμων αξίας 15 ευρώ (για όλη την οικογένεια).

Για τους μαθητές (σε οργανωμένες παραστάσεις σχολείων) ισχύει το εισιτήριο των 4 ευρώ. Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά που δυσκολεύονται να πληρώσουν το εισιτήριο (5%), να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν.

5.
Άρμα Θέσπιδος. Είσοδος: 3 ευρώ ή 5 ευρώ. Εάν όμως είναι προαγορασμένη η παράσταση από τον πρόεδρο ή τον Δήμαρχο κάθε κοινότητας ή Δήμου αντίστοιχα θα παρακολουθούν την παράσταση δωρεάν.

6.
Φοιτητικές – μαθητικές εβδομάδες με είσοδο 5 ευρώ.

Επίσης ισχύει Κάρτα Πολιτισμού & Κάρτα Εκπαιδευτικών: 10 ευρώ και θεατρολόγοι: 5 ευρώ

Επισημαίνεται ότι σε όλα τα προπληρωμένα εισιτήρια θα πρέπει να γίνεται κράτηση της θέσης με φυσική παρουσία στο ταμείο του θεάτρου ή τηλεφωνικά στο 2610 273613 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών ή μέσω του συστήματος ticketservices.gr

Tagged with:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Τα διάφανα νήματα του κελιού μας

  Τα διάφανα νήματα του κελιού μας

  Μια μαριονέτα με νήματα διάφανα και κάθε λογής κοστούμια, να εναλλάσσει ρόλους και περίβλημα προσπαθώντας να πείσει για τη φύση
 • Η μάσκα

  Η μάσκα

  Ακούω το γέλιο σου, κάτω απ΄τη μάσκα που φοράς ενώ σε αποκάλεσα δυστυχισμένο. Δεν διακρίνω την έκφραση του προσώπου γιατί
 • Ησυχία Παρακαλώ

  Ησυχία Παρακαλώ

  Κάτω από στοίβες προσεκτικά πλυμένης συνείδησης κρύβω ένα τέρας που κοιμάται. Το ξεδιπλώνω σιγά σιγά τα πρωινά του φοράω το
 • Παραμυθάκι της συνείδησης

  Παραμυθάκι της συνείδησης

  Η ζωή μας αποτελείται από ένα σύνολο στιγμών με κάθε μια από αυτές να φέρει το δικό της φορτίο. Στιγμές 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 1988 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top