Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 89 Προβολές

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019: Η Μελίνα Κανά στην πλατεία Ακράτας την Κυριακή 11 Αυγούστου

melina1-copy2

melina1-copy


Το πολιτιστικό καλοκαίρι της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κάνει στάση στην πλατεία της Ακράτας, την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:00, με τη μοναδική ερμηνεύτρια, Μελίνα Κανά, να υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα.

Η Μελίνα Κανά αυτό το καλοκαίρι απλώνει τα χέρια και διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια, για να τα φέρει δίπλα σε μουσικές-ορόσημα του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα μέχρι επιλογές που όρισαν το συγκινησιακό τραγούδι, η αισθαντική ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα που εκφράζει με λεπτομέρεια το καλλιτεχνικό της παρόν. Η μουσική παράσταση «Όταν τραγουδάω….» αποτελεί μια εξερεύνηση συναισθημάτων που έχουμε βιώσει όλοι.

Πάντα δυναμική, ευαίσθητη και τρυφερή αγγίζει απαλά τους προβληματισμούς μας και μας δείχνει τον δρόμο για να αφήσουμε πίσω τον πόνο και την κούραση, έστω και για δύο μόνο ώρες.

Μαζί της: ο Χρυσόστομος Καραντωνίνου στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες, ο Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και το φλάουτο, ο Ζαχαρίας Γερασκλής στο μπουζούκι και το λαούτο, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα κρουστά και η Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο.

Συνδιοργάνωση: ΔΗΚΕΠΑ-Αντιδημαρχία Αιγείρας-Ακράτας – Τοπική Κοινότητα Ακράτας.

Είσοδος ΕλεύθερηΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3959 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top