Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 132 Προβολές

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών

dimotiki vivliothiki fb

dimotiki vivliothiki fb


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων δράσεων για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στο παιδικό τμήμα εκδήλωση με θέμα, «ένα δώρο για τον καθένα». Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 από τις  10:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι,  επίσης στο παιδικό τμήμα θα πραγματοποιηθεί η δράση «Αγέλαστη πολιτεία», η οποία απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 12 ετών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται προεγγραφή.

Υπεύθυνος υλοποίησης δράσεων Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος. Τηλ. επικοινωνίας 2610226792.

 

Εορταστικό Ωράριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι το εορταστικό ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και του Παραρτήματος της οδού Φωκαίας, από 24 Δεκεμβρίου 2018 έως και 4 Ιανουαρίου 2019 διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:00π.μ έως 3:00μμ εκτός των επίσημων αργιών.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3601 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top