Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 164 Προβολές

“Living on the edge” – Κυκλοφόρησε το πρώτο single των Lucky Shots

Lucky-Shots1

Lucky-Shots


Το πρώτο single των Lucky Shots ‘’Living on the edge’’ κυκλοφόρησε και αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής απ’ το επερχόμενο EP “California Grizzly” που ηχογραφούν αυτόν τον καιρό και θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα την άνοιξη του 2019 σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση.

Το ‘’Living on the edge’’ όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου ηχογραφούνται live σε μια προσπάθεια της μπάντας να ενσωματώσει στα τραγούδια της το feel μια ζωντανής ηχογράφησης, προσεγγίζοντας τον ήχο των 60s και των 70s και κρατώντας την ένταση της στιγμής αναλλοίωτη.

Οι Lucky Shots είναι μια rock and roll μπάντα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ξεκινώντας το μουσικό τους δρόμο παρουσιάζοντας ζωντανά τις μουσικές τους επιλογές σε επιλεγμένους χώρους και festivals της Αθήνας. Με μια back to basics προσέγγιση, καταλήγουν σε ένα ηλεκτρισμένο setlist , συμπυκνώνοντας την Americana αισθητική στο τραγούδι, τους vintage και fuzzy ήχους στις κιθάρες ,τα επιθετικά τύμπανα και τις δυνατές μπασογραμμές. Aπ’ τις στιγμές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι αυτές που έχουν μοιραστεί τη σκηνή ως opening act με τους George Zervos, the Big Nose Attack, the Fabulous Heydays, Υπόγεια Ρεύματα και Riverbed.

Περισσότερα για τους Lucky Shots: Facebook Instagram YouTube BandcampΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top