Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 193 Προβολές

“Science + Comedy” στο Θέατρο Eliart

cover-science-and-comedy-παρτ-2-2

science-and-comedy-instagramm-παρτ-2


15, 22 και 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου

Η παράσταση που έσπασε τα ταμεία στο Athens Comedy Festival κι εξέπληξε το κοινό, έρχεται ξανά στο Θέατρο Ελιάρτ. Το “Science + Comedy”είναι ο απόλυτος συνδυασμός επιστήμης και κωμωδίας. Από μέσα Μαρτίου έχετε τη δυνατότητα να δείτε έμπειρους κωμικούς και ταλαντούχους επιστήμονες να επιστρατεύουν το χιούμορ τους στην υπηρεσία της γνώσης.

Ο Δημήτρης Δούκογλου παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους αντιπρόσωπους της επικοινωνίας της επιστήμης στην Ελλάδα. Στο πρώτο μισό της παράστασης, κάνουν stand up comedy με επιστημονική θεματολογία. Στο δεύτερο μέρος, απαντούν όλοι μαζί σε απορίες του κοινού. Όποιος δε γνωρίζει τη σωστή απάντηση, έχει χρέος να βγάλει από το μυαλό του επιστημονικοφανή ψέματα.

Οι συντελεστές έχουν κάνει παραστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, έχουν πολλαπλές συμμετοχές στο Athens Science Festival, στο Athens Comedy Festival, τη Βραδιά του Ερευνητή αλλά και στο ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ “Science Reactors”. Όλοι μαζί, ετοίμασαν μια σειρά παραστάσεων που δε θα σας κάνει μόνο να γελάσετε, αλλά θα σας μάθει και κάτι!
Συμμετέχουν (διαφορετικοί κάθε βραδιά): Στέλιος Ανατολίτης, Στράτος Ασημέλλης, Δημήτρης Δούκογλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Τάκης Λάζος, Χρυσάνθη Σαλιαγκοπούλου, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Έφη Τετρίγγα, Τζίμης Τσιμπίδας

15, 22 και 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου

Oι πόρτες ανοίγουν 20:30 | Έναρξη παράστασης 21:15

Θέατρο Ελιάρτ, Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός

Είσοδος: 10€ κανονικό 8€ ανέργων/φοιτητικό

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2103477677 6970718672 και στη σελίδα του Eliart Theater

Facebook Event

Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης ΡούσσοςΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top