Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 1281 Προβολές

Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών – Το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει να δολοφονεί…

Razan-Al-Najjar

Razan-Al-Najjar


Η Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών, γνωστή σε όλους τους διαδηλωτές στη Γάζα για την προσφορά της ως διασώστρια, σκοτώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου από ισραηλινούς σκοπευτές με μια σφαίρα στο στήθος της, ανατολικά του Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα, κατά τη διάρκεια μιας μη βίαιης διαμαρτυρίας.

Η Ραζάν φορούσε λευκή ιατρική στολή όταν την πυροβόλησαν.

Είχε λιποθυμήσει δυο φορές από εισπνοή χημικών και είχε σπάσει τον καρπό της στις 13 Απριλίου όταν έπεσε ενώ έτρεχε για να περιθάλψει έναν τραυματισμένο διαδηλωτή. Αυτή ήταν η δέκατη ημέρα που βρισκόταν στις διαμαρτυρίες ως διασώστρια.

Μαζί με τη Ραζάν, ο ισραηλινός στρατός έχει σκοτώσει 121 Παλαιστίνιους άοπλους διαδηλωτές από τις 30 Μαρτίου και έχει τραυματίσει πάνω από 10.000.


Πληροφορίες – φωτογραφία: Νέα από την ΠαλαιστίνηΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top