Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 209 Προβολές

Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ – «Το δάσος που κοιμόταν»

to-dasos-pou-koimotan

Η Ωραία Κοιμωμένη του Σαρλ Περό ζωντανεύει μέσα από την ιδιαίτερη ματιά και τη μοναδική εικονογράφηση της Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ, που μεταμορφώνει το δάσος του κλασικού παραμυθιού σε μια σύγχρονη, κοιμισμένη πόλη…. Ένα βιβλίο-έργο τέχνης.

«Εσένα που κρατάς αυτό το βιβλίο στα χέρια σου, σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεις για να το ξεφυλλίσεις. Το έγραψα και το εικονογράφησα με πολλή φροντίδα και κέφι. Κοίτα εκεί. Ναι, εκεί, σ’ αυτή τη σελίδα, αυτούς τους δύο άντρες που συζητούν. Νομίζω ότι θα πάνε μια βόλτα. Μπορείς να τους ακολουθήσεις διακριτικά, αν θέλεις. Άκουσέ τους. Θα πουν μια ιστορία που θα σου θυμίσει κάτι, μου φαίνεται…»

«Το δάσος που κοιμόταν»


Εκδόσεις Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Rebecca Dautremer
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Εικονογράφος: Rebecca Dautremer
Έκδοση: Νοέμβριος 2017
Σελίδες: 64
Διαστάσεις: 24 Χ 27,5

Για παιδιά από 6 ετών

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top