Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 67 Προβολές

Σαμ Άσερ – «Ήλιος»

ilios

«Όταν ξύπνησα το πρωί, ο ήλιος έλαμπε». Είναι η πιο ζεστή μέρα του χρόνου, η ιδανική μέρα για ένα μικρό αγόρι και τον παππού του να πάνε για πικ νικ. Όμως, όταν επιτέλους βρίσκουν το τέλειο σημείο, κάποιος άλλος έχει πάει πρώτος! Μια υπέροχα εικονογραφημένη ιστορία, ύμνος στη φαντασία, από τον ανερχόμενο συγγραφέα και εικονογράφο Σαμ Άσερ.

Ο Σαμ Άσερ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας και το πρώτο βιβλίο του Can you see Sassoon? ήταν υποψήφιο για τα βραβεία Waterstones και Red House Children’s Book. Είναι ο συγγραφέας και εικονογράφος των βιβλίων Ήλιος, Βροχή και Χιόνι, μιας σειράς για ένα αγόρι και τον παππού του. Το βιβλίο Χιόνι ήταν υποψήφιο για το Kate Greenaway Medal. H σειρά κυκλοφορεί σε πάνω από 18 χώρες. Είναι γνωστός για τη δεξιοτεχνία του στην τεχνική της ακουαρέλας. Ζει στην Αγγλία και, όταν δεν έχει στιλό στο χέρι του, θα τον βρείτε να παίζει πιάνο.

«Ήλιος»


Εκδόσεις Ψυχογιός

Συγγραφέας: Σαμ Άσερ
Εικονογράφηση: Σαμ Άσερ
Για παιδιά ηλικίας από 3 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 21/06/2018
Σελίδες: 40
Διαστάσεις: 22,7 x 30,5Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3125 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top