Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 29 Προβολές

Σεμινάρια για Δασκάλους και Νηπιαγωγούς στην Πάτρα, από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις»

kallipolis

kallipolis


Το πώς «Εγώ, Εσύ… Εμείς…» μπορούμε να «Δυναμώσουμε Μαζί», θα δουλέψουν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί και τη φετινή χρονιά στα σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, Καλλίπολις σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση και η εξοικείωση των εκπαιδευτικών στα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά υλικά ψυχικής υγείας μέσα από τη λειτουργία της ομάδας και η ενίσχυση τους στον ρόλο του εμψυχωτή. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με τα θέματα της συνεργασίας, της επικοινωνίας, των συναισθημάτων και του εαυτού, που αποτελούν σημαντικούς προστατευτικούς παράγοντες για την ψυχική υγεία των παιδιών.

Στο τέλος, οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν σε όλες τις συναντήσεις της εκπαίδευσης θα προμηθευτούν σε ηλεκτρονική μορφή το εκπαιδευτικό υλικό.

Τα σεμινάρια, διάρκειας 12 ωρών πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι δωρεάν. Το σεμινάριο των δασκάλων ξεκινάει τον Οκτώβριο ενώ το σεμινάριο των Νηπιαγωγών τον Ιανουάριο και πραγματοποιούνται στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης, «Καλλίπολις» Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35 (1ος όροφος).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κ. Κυρίτση Βίκυ, Κοινωνική Λειτουργός – Υπεύθυνη σεμιναρίων στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης 2610.226948, 2610.623290.

kallipolis-2017

Tagged with:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Μάνος Χατζιδάκις – Βιογραφικό σε πρώτο πρόσωπο

  Μάνος Χατζιδάκις – Βιογραφικό σε πρώτο πρόσωπο

  «Γεννήθηκα στις 23 Οκτώβρη του ’25, στην Ξάνθη, τη διατηρητέα, κι όχι στην άλλη την φρικτή, που χτίστηκε μεταγενέστερα απ’
 • Dog Save the Queen

  Dog Save the Queen

  Βαστούσε μια εφημερίδα στα χέρια του. Την κρατούσε τσαλακωμένη σαν να είχε τυλίξει πριν ψάρια, όπως παλιά που αμπαλάριζαν σε
 • Ημερολόγιο εκδρομής

  Ημερολόγιο εκδρομής

  “Μακρόνησος 22 Οκτωβρίου 2017 – Ήμουν και εγώ εκεί… Γιατί; Κάποτε όταν ήμουν μικρός τους θαύμαζα, ήθελα να μπορούσα να
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 1681 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top