Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 76 Προβολές

“Soul Blossom” – Παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Rosewood Brothers

rosewood11

rosewood112


Την Πέμπτη 21η Δεκεμβρίου 2017, οι Rosewood Brothers μας παρουσιάζουν στο ΙΛΙΟΝ plus την 1η τους full length δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Soul Blossom” σε μία συναυλία που διοργανώνει το Merlin’s Music Box.

Οι Rosewood Brothers δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα και το ύφος τους βασίζεται σε blues, soul, rock ήχο. Σε συνεργασία με τον παραγωγό Άλεξ Μπόλπαση (Whereswilder, The Noise Figures, Cyanna Mercury) κλείστηκαν στα Artracks Recording Studios και ηχογράφησαν το υλικό που αποτελεί πλέον το πρώτο τους full length album “Soul Blossom”, η κυκλοφορία του οποίου είναι προς διάθεση απ’ την Ikaros Records σε βινύλιο με digital download code στην συσκευασία. Το εξώφυλλο του δίσκου είναι μία ακόμα εξαιρετική δουλειά του Bewild Brother. Ο δίσκος θα υπάρχει στο ΙΛΙΟΝ plus το βράδυ της συναυλίας.

Ο Γιάννης Καστανάρας γράφει για το album στο Merlin’s Music Box:

«Διανύοντας μια πολύχρονη πορεία, οι Rosewood Brothers φαίνεται να καταλήγουν θριαμβευτικά στο είδος που επεξεργάστηκαν με σπουδή στις δυο προηγούμενες δουλειές τους: το mini LP Homemade Music και το 10’’ “I Got Mine Woman/Pray”. Το κλασικό κιθαριστικό rock έχει τον πρώτο λόγο και χάρη στη συνθετική και εκτελεστική αρτιότητα της μπάντας διαμορφώνεται σε έναν προσωπικό ήχο τόσο γκρουβάτο, που δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Το ένα κομμάτι διαδέχεται το άλλο με μια αξιοζήλευτη ποικιλία και φυσικότητα ενώνοντας στιβαρά το όλο σύνολο και εκτοξεύοντας το δίσκο στα ουράνια. Ο Ιωσήφ Κυρίτσης (φωνή, κιθάρα) εκστομίζει τις λέξεις σαν ιερέας του βουντού που κηρύσσει σε κάποιο βροχερό βαλτότοπο της Λουιζιάνα, σοβαρός και απειλητικός, θαρρείς και θέλει να ξορκίσει τους δαίμονες που προσπαθούν να τον τυλίξουν με τις αρπάγες τους. Η μουσική είναι το όχημά του στην ιεροτελεστία αυτή, μια μουσική που πηγάζει αργά και βασανιστικά μέσα από πάμπολλα ακούσματα. Πλάι του, οι Γιάννης Κατσάνος (μπάσο), Γιώργος Κατσάνος (κιθάρα), Δημήτρης Αζοράκος (τύμπανα) και Νικόλας Κώνστας (κιθάρα), έχουν φροντίσει να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το δισκογραφικό έπος…”


Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, 21:30

Τοποθεσία:
ΙΛΙΟΝ plus, Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων

Είσοδος:
Ελεύθερη


Πληροφορίες :
Rosewood Brothers | facebook eventΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2892 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top