Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 48 Προβολές

STEM & ARTS… για να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντές τους!

stem-arts-2

stem-arts-2


Ένα συναρπαστικό event που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ.-8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Open Day του πρωτοποριακού  εκπαιδευτικού κέντρου STEM & ARTS με ελεύθερη είσοδο για όλους. Κατά τη διάρκειά του θα γίνει παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τα παιδιά θα συμμετέχουν δωρεάν στα εργαστήρια και στα πειράματα για να προσεγγίσουν τον κόσμο των επιστημών με ευχάριστη διάθεση.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του STEM&ARTS εμπιστεύθηκαν πολλοί γονείς κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά και είχε μεγάλη απήχηση στους μαθητές. Μετά από ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας το εκπαιδευτικό κέντρο STEM&ARTS συνεχίζει το έργο του προσφέροντας στους μαθητές (ηλικίας 5-14 ετών) πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα: Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEM, Coding, Ψηφιακής Τέχνης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων και η ενδυνάμωση της κριτική σκέψης και της δημιουργικότητας των παιδιών. Παράλληλα, τα προγράμματα του STEM&ARTS συμβάλλουν σημαντικά στην καλλιέργεια του χαρακτήρα και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

Τα προγράμματά του είναι σχεδιασμένα και διαμορφωμένα για διαφορετικές ηλικιακές  ομάδες  και προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου μαθήματα, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν την αγάπη τους για μάθηση. Οι εγγραφές άρχισαν και τα τμήματά τους είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 8 μαθητές/τμήμα).

Για περισσότερες πληροφορίες
STEM&ARTS
Γούναρη 35 & Κανακάρη
α΄ όροφος
τηλ. 2610-224565
www.stem-arts.grΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top