Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 107 Προβολές

Στην καρδιά του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα για το 3ο Τραβέρσο Festival στην Κεφαλλονιά!

traverso-festival-2

traverso-festival


Στην καρδιά του καλοκαιριού, το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο, διοργανώνει το 3ο Traverso Festival στο άλσος της Καλλιθέας, στη Λακήθρα Κεφαλλονιάς. Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουλίου 2018. Καθημερινά από τις 8:30μ.μ.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 20 Ιουλίου
World Crossroads
• M.Chrysikou contemporary dance group
• Το Διπλό Ταξίδι – Θεατρική παρουσίαση βιβλίου
• We Ker Choir
Singapore Strings (jazz, funk, soul, motown)
• Hybridian (experimental world music)

Σάββατο 21 Ιουλίου
The Rocking Lakithra Experience
• M.Sklavounakis guitar ensemble
The Venial Sin (post garage / punk)
Salto Mortale (rock / heavy rock)

Κυριακή 22 Ιουλίου
Ρ.Α.Π.: Ρεφενέ Αυτό-οργανωμένο Πανηγύρι
Ρεφενέ σημαίνει ότι βάζουμε όλοι από λίγο, κι από λίγο-λίγο γίνεται πολύ! Αυτό-οργανωμένο σημαίνει ότι καθένας παίρνει πρωτοβουλία να προσφέρει κάτι. Πανηγύρι σημαίνει ότι μαζευόμαστε για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε και πάνω απ’ όλα να χορέψουμε!

Το Τραβέρσο βάζει τα κομφόρ κι όλοι μας το φαγητό! Φέρνουμε λοιπόν όλοι τα μυρωδάτα μας φαγητά, φτιαγμένα κατά προτίμηση απ’ τα χεράκια μας, τα απλώνουμε στον μπουφέ και μοιραζόμαστε τις γεύσεις! Καλό είναι να προτιμήσουμε φαγητά που σερβίρονται εύκολα και τρώγονται και με το χέρι. Από ποτά δεν φέρνουμε τίποτα, γιατί θα ‘χει απ’ όλα στο μπαρ!

Το Τραβέρσο φέρνει πολλούς από τους καλύτερους μουσικούς της Κεφαλονιάς και όχι μόνο. Βιολί, κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς, μαντολίνο, ούτι, πιάνο κι άλλα όργανα πολλά, μα όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά! Μπορείτε λοιπόν να φέρετε και τα δικά σας, για να γίνουμε μια μεγάλη μουσική παρέα!

Το πρόγραμμα του Ρ.Α.Π. περιλαμβάνει τους εξής:
1. Τρεις λαλούν: Γυναικείο Φωνητικό Τρίο αποτελούμενο από τις Ευαγγελία Φραγκιά, Ματίνα Παπαγεωργίου και Παρασκευή Σταματοπούλου
2. Λαμπρογιάννης Πεφάνης (βιολί), Γαβρίλης Σιμωτάς (ούτι), Μάκης Σκλαβουνάκης (κιθάρα), Ματίνα Παπαγεωργίου (φωνή) σε παραδοσιακά τραγούδια από την Κεφαλονιά και όχι μόνο.
3. Αλκαίος Σουγιούλ (μπουζούκι), Νίκος Αναγνωστόπουλος (πιάνο), Ελευθερία Edwards (φωνή) σε μια αντιπροσωπευτική επιλογή από τραγούδια αγαπημένων τους συνθετών, με κοινό τόπο τη συνάντηση του πιάνου με το μπουζούκι.
4. Γαβρίλης Σιμωτάς (μπουζούκι), Μαργαρίτα Μποζά (κιθάρα), Μαργαρίτα Τσάρα-Γιαννακοπούλου (μπαγλαμάς) σε αγαπημένα νεότερα λαϊκά τραγούδια, που δεν ακούμε συχνά σε πανηγύρι!
5. Περιπλανώμενοι: Ηρώ Καλλιγά, Έλένη Λαζάρου, Δημητρης Μπασιώτης, Σπύρος Τσιβράς σε ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά

Θα καταλήξουμε όλοι μαζί σε ένα πηγαίο, αυθόρμητο και  αυτοσχεδιαστικό γλέντι!

Οδηγίες προς Φεστιβαλιστές

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την μερικές δράσεις μπορεί να υπάρχει ελεύθερη συνεισφορά. Όλες τις μέρες στον χώρο θα λειτουργεί μπαρ. Το φαγητό της Κυριακής καθώς είναι ρεφενέ, είναι δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες:

e-traverso.gr | facebook event | Οδηγίες πρόσβασης

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2708 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top