Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 501 Προβολές

Summertime 2018 – Οι Magic De Spell στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ

magic-de-spell2

magic-de-spell


Τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη στο πλαίσιο των συναυλιών «Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ» που  συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ εμφανίζονται οι Magic De Spell.

Οι Magic De Spell όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ελληνική σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι με εκρηκτική συναυλιακή παρουσία.

Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, πειραγμένες διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

Με ένα ηλεκτρισμένο σετ, από το «Διακοπές στο Sarajevo» στο «Εμένα οι φίλοι μου», από το «Νίψον ανομήματα» στον «κυρ Παντελή» και στα «Τέρμα το διάλειμμα», «Όταν νυχτώνει», «Με μπαταρία», «Οk πατέρα», το προφητικό «Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;» μέχρι το τελευταίο τους τραγούδι -δανειζόμενοι την γλυκόπικρη παροιμία «Τι ’χες Γιάννη, τι ’χα πάντα» – δημιουργώντας τον δικό τους «Γιάννη…» συνεχίζουν να εγκυμονούν rock’n’roll ανατροπές.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν και τα συγκροτήματα: 182 Σελίδες, Final Act, Bag of Nails, Illusory, Κυνηγοί Ονείρων, Σάτυροι, Κίτρινα Ποδήλατα. και την παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου.

Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Η συναυλία μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ.

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2786 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top