Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 80 Προβολές

Συναυλία του πατρινού κιθαριστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου στην Κέρκυρα

papadopoulos-patsioura

papadopoulos-patsioura


Την Παρασκευή 6  Σεπτεμβρίου στις 21:30 στην πλατεία Δημαρχείου  στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία του πατρινού κιθαριστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων 2019, με την Σοφία Πατσιούρα στο ακορντεόν, και θα συμπράξουν με το περίφημο κιθαριστικό ντουέτο του Στέλιου & Γιώργου Γκόλγκαρη.

Το Α΄ μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου, και στο Β΄ μέρος θα ερμηνευτούν έργα του Astor Piazzolla και συνθέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη σε διασκευές του Αντώνη Μυτακίδη.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Αντώνη Κοΐζα, καθηγητή κιθάρας του πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

Το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2019 με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Γιώργο Γκόλγκαρη καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας.

Στο Διήμερο αυτό Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη, το κιθαριστικό ντουέτο της SONY Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), ο ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης και το πατρινό καθαριστικό σύνολο Patras Guitar Ensseble σε συναυλία του το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα, με Ελεύθερη Είσοδο.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3814 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top