Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 199 Προβολές

Τα «Παραμύθια για τη γενναιοδωρία» του Όσκαρ Ουάιλντ, σε διδασκαλία Τσέζαρι Γκραουζίνι στο Μπάρρυ

1 (6)

1 (6)


Συνεχίζονται για τρίτη συνεχή χρονιά οι διπλωματικές παραστάσεις των σπουδαστών της  Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πέντε διαφορετικά θεατρικά έργα -Παραμύθι, Διήγημα, Κωμωδία, Κλασσικό Ευρωπαϊκό θέατρο και Αρχαίο Δράμα στο θέατρο Μπάρρυ και στο Ανοιχτό θέατρο της Κρήνης  με ελεύθερη είσοδο.

Ειδικά την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 21:30 στο Μπάρρυ, θα παρουσιαστούν ξανά τα  Παραμύθια για τη γενναιοδωρία του Όσκαρ Ουάϊλντ, σε διδασκαλία Τσέζαρι Γκραουζίνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Σχολής συνεχίζεται ως εξής:

Μολιέρου, Ζωρζ Νταντέν 
Διδασκαλία: Γιώργος Μπακόλας
Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Ιουνίου 19:00 & 21:30
Εκπαιδευτικός χώρος Μπάρρυ

Όσκαρ Ουάιλντ, Παραμύθια για τη γενναιοδωρία
Διδασκαλία: Τσέζαρις Γκραουζίνις
Μουσική: Χάρης Πεγιάζης
Τρίτη 12 Ιουνίου, 21:30
Εκπαιδευτικός χώρος Μπάρρυ

Τσέχοφ, Ιβάνωφ 
Διδασκαλία: Ιώ Βουλγαράκη
Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Ιουνίου, 21:00
Εκπαιδευτικός χώρος Μπάρρυ

Ευριπίδη, Βάκχες
Διδασκαλία: Παρθενόπη Μπουζούρη
Κίνηση: Όλγα Σπυράκη
Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Ιουνίου, 21:30
Ανοικτό Θέατρο Κρήνης

fb2


Πληροφορίες

Ελεύθερη είσοδος, για τις παραστάσεις στο θέατρο Μπάρρυ, κατόπιν επικοινωνίας με τη γραμματεία της Δραματικής Σχολής. Καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 11 π.μ. έως 4 μ.μ. – Τηλ.: 2610 623730.

Ελεύθερη είσοδος για τις παραστάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης, κατόπιν κράτησης στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων – Τηλ. Ταμείου: 2610 273613.

Σημειώνεται ότι κάθε παραγωγή θα παιχτεί αρκετές φορές ώστε το κοινό να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις των τελειόφοιτων της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3234 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top