Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 90 Προβολές

«Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο»

ta_sxoleia_pigainoun_panepistimio

Για 9η συνεχή χρονιά το Πανεπιστήμιο Πάτρας υποδέχεται τις μαθήτριες και τους μαθητές της Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επιτυχημένης δραστηριότητάς του Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με τον γενικό τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

Πρωταρχικός στόχος της δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στις μαθήτριες και τους μαθητές της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στον χώρο της έρευνας.

Παράλληλος στόχος αποτελεί η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου προς το κοινωνικό σύνολο. Τα σχολεία της Περιφέρειάς μπορούν να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 5 έως τις 30 Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας, που έχει τον συντονισμό της δράσης (email: dee@upatras.gr, τηλέφ.: 2610-996649, 2610-969047, φαξ: 2610-996665,). Όλο το ενημερωτικό υλικό για τη δράση αυτή έχει αναρτηθεί στην παρακάτω διεύθυνση.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3008 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top