Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 88 Προβολές

Τα Υπόγεια Ρεύματα εγκαινιάζουν τη σειρά βινυλίων του Vinyl is Back!

YR_vinyl_cover_fb

YR_vinyl_cover_fb


Το 11ο Vinyl is Back σημαδεύεται από την έναρξη των Vinyl is Back Live Sessions που φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία.

Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό).

Η τολμηρή αυτή ιδέα ξεκινά με το σχήμα που την ενέπνευσε. Το συγκρότημα που έχει βαθιά χαραγμένη την σφραγίδα του στη ροκ μουσική, τα Υπόγεια Ρεύματα, έπαιξε live στο 10ο Vinyl is Back (19/3/17) και η ηχογράφηση κυκλοφορεί σε συλλεκτικό βινύλιο (500 κομμάτια) στην έναρξη του 11ου Vinyl is Back στις 6 Οκτωβρίου 2017.


Το συλλεκτικό βινύλιο «Vinyl Is Back Live Sessions Vol. 1»  περιέχει γνωστά αγαπημένα (Μικρές χαμένες μέρες, Πολύμνια, Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά. Πολιτεύεσαι κ.α.) αλλά και πρωτοηχογραφημένα (Ξένος, Which Side Are You On?, Ξανά) τραγούδια. Ηχογραφήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου, στη διάρκεια του 10ου Vinyl Is Back και θα διατεθεί αποκλειστικά στις εκδηλώσεις του Vinyl Is Back.

Το «Vinyl Is Back Live Sessions Vol. 1» θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στην πρεμιέρα του 3ημέρου την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.


Πληροφορίες για το βινύλιο:

Ηχοληψία Συναυλίας: Πασχάλης Κολέντσης
Ηχογράφηση Δίσκου: Πασχάλης Κολέντσης – Νίκος Κολέτσης
Μίξη: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος
Artwork: Βασίλης Παπαδάτος
Φωτο: Ηλίας Μωραϊτης
Οργάνωση και διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Γιούσεφ

Side A
1) χαιρετισμός
2) Πάντα θα είμαι
3) Χάρτινες λέξεις
4) Ξανά
5) Μικρές χαμένες μέρες
6) Πολύμνια
7) Έρημα καράβια

Side B
1) Ξένος
2) Πολιτεύεσαι
3) Θέλω να χάσω τον εαυτό μου
4) Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά
5) Which side are you on?Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2453 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top