Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 172 Προβολές

Τελετή λήξης του 4oυ Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας│ArtWalk 4 με περιπατητική ξενάγηση από την Art in Progress

2-(13)b

2-(13)


Art in Progress μας προσκαλεί να αποχαιρετίσουμε το 4ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας │ ArtWalk 4 με μία ξεχωριστή ξενάγηση στην πόλη!

Οι 10 νέες τοιχογραφίες του φετινού, 4ου κατά σειρά φεστιβάλ -με διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές η κάθε μία- φωτίζουν ήδη τον ιστό της πόλης και η υπαίθρια γκαλερί street art της Πάτρας μεγαλώνει και γίνεται σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας!

Θα γνωριστούμε μεταξύ μας και όλοι μαζί θα ξαναδούμε την πόλη μας με διαφορετικά μάτια!

Θα ξαφνιαστούμε με έργα τέχνης «κρυμμένα» στον αστικό ιστό και θα επικοινωνήσουμε, μέσα από τα μοναδικά τους έργα, με τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και φέτος στην Πάτρα.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 18.00 μ.μ., δίνουμε ραντεβού ώστε να ξεκινήσουμε την μεγάλη μας περιπατητική διαδρομή στα σημεία της πόλης όπου δημιουργήθηκαν οι φετινές και όχι μόνο τοιχογραφίες (murals).

1-(11)


Θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας από την Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL). Στη συνέχεια, θα περιηγηθούμε στις τοιχογραφίες της περιοχής, κατευθυνόμενοι προς το κέντρο της πόλης, όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο με προορισμό την Αγυιά. Μετά, θα ξεναγηθούμε σε παλιές και νέες τοιχογραφίες, στη διαδρομή μας από την Αγυιά στην Κορίνθου 161, στο ύψος της Βαλτετσίου όπου βρίσκεται και η τελευταία και γεμάτη εκπλήξεις «στάση» αυτής της πρωτότυπης ξενάγησης.

Αφετηρία: 18.00 συναντιόμαστε στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL),

Ενδιάμεσοι σταθμοί όπου μπορείτε να μας συναντήσετε είναι:
19.00 θα μας βρείτε στην Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 26.
20.00 κάνουμε στάση στην οδό Στρυμόνος 6.
21.00 στην οδό Κορίνθου 161 (στο ύψος της Βαλτετσίου) η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί με δροσερές εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top