Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 83 Προβολές

“The Mourning Hypocrites” – Νέος δίσκος από τους Mr. Booze

MrBooze-the-mourning-hypocrites

MrBooze-the-mourning-hypocrites


Οι Mr. Booze είναι μια 4μελης μπάντα από την Καλαμάτα με σταθερή παρουσία τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά από το 2012 όταν και ξεκίνησαν.

Μετά την πρώτη απόπειρα με το ‘Greetings From The Middle Finger’ (2012), το Dance At Your Own Risk (2015) και το live albumLive At Blackbird’ (2017) που κυκλοφόρησε σε κασέτα, έρχεται το ‘TheMourning Hypocrites’ να αποτελέσει τον τρίτο studio δίσκο και την τέταρτη κυκλοφορία συνολικά.

Το ‘The Mourning Hypocrites’ ηχογραφήθηκε στο Twin Picks Studio με παραγωγό και γενικό ηγέτη τον Νίκο Χάκα (Ruined Families/Broken Fingers) και περιλαμβάνει 7 κομμάτια διάρκειας 36 περίπου λεπτών.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα νέο βίντεοκλιπ που σκηνοθέτησε, γύρισε και μόνταρε ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος.

Περισσότερα για τους Mr. Booze μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3125 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top