Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 38 Προβολές

“The Sleepwalker” – Νέο single από τον Γιάννη Κασέτα

Yiannis-Kassetas-Photo-2019-fb

The-Sleepwalker-COVER---Yiannis-Kassetas


“The Sleepwalker” είναι ο τίτλος του νέου single του  Γιάννη Κασέτα που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Στο “The Sleepwalker” μία ατμοσφαιρική, cinematic jazz σύνθεση του Γιάννη Κασέτα, ενώνουν τα ταλέντα τους 11 κορυφαίοι μουσικοί της διαρκώς αναπτυσσόμενης και εξελισσόμενης ελληνικής jazz σκηνής:

Ντραμς: Δημήτρης Κλωνής / Κρουστά: Άγγελος Πολυχρόνου / Κοντραμπάσο: Ντίνος Μάνος / Πιάνο: Κωστής «Το Πράγμα» Χριστοδούλου / Ηλεκτρική Κιθάρα: Κωνσταντίνος Στουραίτης /  Ηλεκτρική Κιθάρα (σόλο): Απόστολος Λεβεντόπουλος / Τρομπόνι: Αντώνης Ανδρέου / Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος / Κλαρινέτο: Σπύρος Νίκας / Φλάουτο: Λεωνίδας Σαραντόπουλος

Σαξόφωνο (τενόρο), σύνθεση, ενορχήστρωση: Γιάννης Κασέτας

Συντελεστές:

Ηχογράφηση: Γιάννης Μπαξεβάνης και Δημήτρης Καρπούζας (Sierra Studios)
Μίξη και Mastering: Δημήτρης Καρπούζας (Lizard Sound Studios)
Σύνθεση, Ενορχήστρωση και Παραγωγή: Γιάννης Κασέτας
Βίντεο: Φώτης Παπαθεοδώρου
Artwork εξωφύλλου: Menanto Chamberlain

Το digital single The Sleepwalker συνοδεύεται από video clip του Φώτη Παπαθεοδώρου. Το video γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης που έγινε στα Sierra Studios. Το single κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου σε i-tunes, Spotify, Google Play, Deezer, Tidal, Qobuz και πολλές άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Τηρώντας την παράδοση που θέλει τα digital singles της Puzzlemusik να συνοδεύονται από ένα b-side (στα πρότυπα και με τη λογική των b-sides των κυκλοφοριών σε 7” βινύλιο) το The Sleepwalker συνοδεύεται από ένα συντομότερης διάρκειας radio edit του κομματιού.

Soundcloud link: The Sleepwalker (radio edit) | PuzzlemusikΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top