Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 66 Προβολές

Θοδωρής Παπαθεοδώρου – «Υπόθεση: Παραλίες, πλάκες και (παλαβές) πριγκίπισσες»

paralies-plakes-palaves-prigipisses

Μια σούπερ παραλία – Ένα κάρο πλάκες – Τρεις πανέμορφες – Πανέμορφες, αλλά εξαφανισμένες – Πώς; – Πότε; – Γιατί;

Τα σχολεία έκλεισαν και το καλοκαίρι έφτασε για όλους. Σούπερ; Ντούπερ! Μαγιό, μάσκα, μπάλα και δρόμο για τις παραλίες. Για φοβερές πλάκες και τρομερές βουτιές στο Γλαροχώρι. Για ήλιο, θάλασσα και χαρά. Χαρά; Χμ… Ναι… Δυστυχώς, όχι για όλους!

Οι φωτεινές μέρες σκοτεινιάζουν, όταν τα παιχνιδιάρικα κουτάβια της κατασκήνωσης εξαφανίζονται. Κάποιος τα έκλεψε; Κάποιος τα βασάνισε; Κάποιος τα σκότωσε; Τέρμα οι πλάκες, τα πράγματα γίνονται σοβαρά και οι Άπαιχτοι Ντετέκτιβ ρίχνονται στο κυνήγι. Τρομακτικοί πύργοι, σκοτεινοί φάροι, έρημα ψαροχώρια, αγριεμένα φαντάσματα, τίποτα δεν τους σταματά μέχρι να ανακαλύψουν τι απέγιναν οι τρεις γλυκές, χνουδωτές πριγκίπισσες.

Αλήθεια τώρα… Δεν είναι τέλειο να είσαι ντετέκτιβ;

Από τη σειρά: Άπαιχτοι ντετέκτιβ. Μυστήρια – Πολλά μυστήρια – Χιλιάδες μυστήρια! Πόσα μυστήρια ν’ αντέξει πια κανείς; Οι Άπαιχτοι ντετέκτιβ όμως τα αντέχουν όλα, τα ερευνούν όλα, τα λύνουν όλα. Αγόρια – Κορίτσια! Τρεχαλητά – Αγωνίες – Αγάπες – Γέλια! Και… μυστήρια φυσικά!

Ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στα Δίκαια του Έβρου και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα ενηλίκων, ένα νεανικό μυθιστόρημα και δύο βιβλία για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας (Σειρά: Τα κουλουβάχατα της Ιστορίας), ενώ έχει συμμετάσχει σε συλλογές διηγημάτων. Ασχολείται επίσης με τη συγγραφή σεναρίων και θεατρικών έργων. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν το αστυνομικό μυθιστόρημά του με τίτλο Εντιμότατα λαμόγια, το οποίο υπογράφει ως Θάνος Δραγούμης, καθώς και τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς Άπαιχτοι Ντετέκτιβ, με τίτλο Υπόθεση: Εξαφανισμένα (υπέροχα) αγόρια και Υπόθεση: Κλεμμένα βραβεία (και κλεμμένα φιλιά).

«Υπόθεση: Παραλίες, πλάκες και (παλαβές) πριγκίπισσες»


Εκδόσεις Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Θοδωρής Παπαθεοδώρου
Εικονογράφηση: Λέλα Στρούτση
Σειρά: Άπαιχτοι ντετέκτιβ
Για παιδιά ηλικίας από 9 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2018
Σελίδες: 168
Διαστάσεις: 14,5 x 20

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίοΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top