Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 316 Προβολές

Τι λέτε; Θα δώσουμε λίγο χρώμα στην Πάτρα;

ArtWalk2_STMTS_Ανθείας

ArtWalk2_STMTS_Ανθείας


Η Art in Progress προετοιμάζεται για το 3ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 3 και έχει βάλει στόχο να ομορφύνει την πόλη και να την μετατρέψει σε μία δημόσια γκαλερί. Στην προσπάθειά της αυτή αναζητά μεγάλους, αφιλόξενους, γκρίζους τοίχους που θα τους μετατρέψει σε έργα Τέχνης.

Θυμίζουμε πως στο ArtWalk 2 που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016, καταξιωμένοι καλλιτέχνες έδωσαν ζωή και χρώμα σε δέκα μεγάλους τοίχους της Πάτρας μεταμορφώνοντας τους στην κυριολεξία.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Art in Progress:

Η Πάτρα αλλάζει μέσω της Τέχνης του δρόμου. Τώρα μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ στο 3ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 3! Δώσε τον μεγάλο, αφιλόξενο, γκρίζο τοίχο σου και θα μετατραπεί σε ένα έργο Τέχνης. Στόχος του ArtWalk είναι να συμβάλει στην δημιουργία μιας ομορφότερης πόλης για όλους. Μία μοναδική πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Art in Progress.


Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό, η οποία ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Πάτρα από τον Ιούνιο του 2011. Επικεντρώνεται στην υλοποίηση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με κύριο στόχο της τη γνωριμία του πατρινού κοινού με τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης. Οι δράσεις της έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνουν θεσμοί για την πόλη με το διεθνές εικαστικό φεστιβάλ Πάτρας RE-culture, αλλά και το Artwalk.

Πληροφορίες – επικοινωνία:
6948098744 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής
info@artinprogress.eu
Facebook της Art in Progress
Facebook του ArtWalk

ArtWalk2_Zamie_Μαιζώνος

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top