Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 166 Προβολές

Το 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras|ArtWalk 4 έρχεται και αλλάζει την πόλη!

Honghi---Millo---2019-fb

Honghi---Millo---2019


Καλλιτέχνες της streetart από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, θα συμμετέχουν στο ArtWalk4 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο και Ιούνιο του 2019 στην Πάτρα.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, Art in Progress θα φιλοξενήσει κάποιους από τους σημαντικότερους έλληνες και ξένους streetartists με διεθνή εμπειρία. Οι καλλιτέχνες, αφήνοντας το προσωπικό τους «σημάδι», θα δώσουν μία νέα δυναμική και περιεχόμενο στην πόλη, γεμίζοντας εξωστρέφεια και χρώμα την Πάτρα.

Οι συμμετοχές των καλλιτεχνών στο Opencall της διοργάνωσης ξεπέρασαν κάθε αρχική προσδοκία, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 70 και τους συμμετέχοντες να εκπροσωπούν τόσο την Ελλάδα όσο και πολλές χώρες του εξωτερικού. Ενδεικτικά υπήρχαν συμμετοχές από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία και το Μεξικό.

Τα προσχέδια που κατατέθηκαν από τους συμμετέχοντες παρουσίασαν εξαιρετικό δημιουργικό ενδιαφέρον, κάνοντας την τελική επιλογή ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν να δημιουργήσουν φέτος τοιχογραφίες – murals στην πόλη της Πάτρα είναι οι AFK, A squid called Sebastian, Bumblebeelovesyou, ECB, Gera 1, JDL, KLE, Mike Makatron, Millo και Taquen.

Δείγματα της δουλειάς των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ ακολουθούν φαίνονται στις φωτογραφίες.

Untitled---Mike-Makatron---2018


End-of-Conflict---A-Squid-called-Sebastian---2017


Making-a-Career---JDL---2018


Heart-Hole---KLE---2018Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3658 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top