Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 50 Προβολές

Το «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας συνεχίζει δυναμικά τις παραστάσεις του

20181126234229_IMG_0450-(2b)

20181126234229_IMG_0450-(1)


Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει τη θεατρική του πορεία με την ίδια φιλοσοφία και πρόταση που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια προσφέροντας στο θεατή ένα σύγχρονο ελληνικό έργο, ανατρεπτικό, με χιούμορ και ευαισθησία, που κρύβει ένα μάθημα ζωής.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Χαλανδρίτσας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο το ΜΑΜ του Σάκη Σερέφα. Με δύο ακόμη παραστάσεις την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Σταυροδρόμι στις 20:00 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 20:00 στο Λεόντιο θα ολοκληρώσει τον κύκλο παραστάσεων στο Δήμο Ερυμάνθου.
 

Το έργο

Επί επτά χρόνια, ένας μοναχικός μαθητής, ο Ζοζέφ, κι ένας μοναχικός οδηγός λεωφορείου, ο Μεγάλος, αναπτύσσουν μια ιδιότυπη φιλία. Καθισμένοι πλάι-πλάι μέσα στο σχολικό λεωφορείο, συζητούν κι εξομολογούνται μυστικά κι εμπειρίες για την ευτυχία, τον έρωτα, τη μνήμη, τον θάνατο, τα ζόρια αλλά και τα κέφια της ζωής. Για τον μαθητή αυτή η σχέση αποτελεί μια μύηση στη ζωή που τον περιμένει. Για τον οδηγό αποτελεί μια αφορμή για αναπόληση και επανεκτίμηση της ζωής που πέρασε.

20181126224308_IMG_0063


Συντελεστές

Σκηνοθεσία –Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος.

Σκηνικά-Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος και Αλεξάνδρα Σιάφκου,

Χορογραφία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου.

Σχεδιασμός Φωτισμών :Νίκος Σωτηρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας, Πάνος Τρουμπουνέλης, Μαίρη Χρυσανθακοπούλου.

 

Πληροφορίες: 6936585904 κ. Πέτρος Βάης αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3656 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top