Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 313 Προβολές

«Το ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε στο «Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ»

ZEUGARI-MAMOUZELOU---KONTOPODHS

ZEUGARI-MAMOUZELOU---KONTOPODHS


Το «Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ» παρουσιάζει από 28 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα -ως 28 Ιανουαρίου- «Το ελεύθερο ζευγάρι». Μια ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη από το έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 18:30 σε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα, από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται φρεσκαρισμένο με σαρωτικές αλλαγές στο «Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ», που φέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας.

Εκείνη, εκείνος, ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους, η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα. Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής

Σκηνοθεσία – μουσική επένδυση: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Απόδοση – διασκευή: Γιώργης Κοντοπόδης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργης Κοντοπόδης, Νίτσα Μαμουζέλου

Ταυτότητα Παράστασης


Ημερομηνία:
28/12/2017 – 28/01/2018
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30, Κυριακή στις 18:30
Διάρκεια παράστασης : 95 λεπτά

Τοποθεσία:
Θέατρο «ΜΠΕΛΛΟΣ», Κέκροπος 1, Πλάκα

Εισιτήρια:
15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων), 5 ευρώ (ατέλειες)


Πληροφορίες / Κρατήσεις:
theatrobellos.blogspot.gr | 210 3229889 | fga.theatre@gmail.com

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3000 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top