Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 11 Προβολές

Το εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων… πηγαίνει και στα Βραχναίϊκα

afisa ikastiko (1)

Το εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων πηγαίνει και στα Βραχναίϊκα, δημιουργώντας, παράρτημα για ενήλικες και παιδιά. Εκεί θα λειτουργήσουν παιδικά τμήματα ζωγραφικής , κεραμικής και κατασκευών καθώς και τμήμα κεραμικής για ενήλικες.

Το παράρτημα του εικαστικού εργαστηρίου θα λειτουργεί στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό Βραχναιϊκων Σάββατα και Πέμπτες.

Τα Σάββατα από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, για το τμήμα κεραμικής ανηλίκων και κάθε Πέμπτη από τις 5:00 έως τις 6:30 το απόγευμα και από τις 7:00 το απόγευμα έως  τις 8:30 το βράδυ για τα παιδικά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές  στο τηλέφωνο 2610-670825 (Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή) από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Βιβλίο: ένα είδος μηχανής…

  Βιβλίο: ένα είδος μηχανής…

  Ένας πολύ ενδιαφέρων συγγραφέας της σύγχρονης εποχής, ο Andy Miller, γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα, τα εξής: «Πιστεύω ότι τα
 • Καρκίνος είναι το όνομα του

  Καρκίνος είναι το όνομα του

  Υπήρξαν πολλά χρόνια στα οποία η ανθρωπότητα μουδιασμένη μπροστά στην επιθετικότητα του καρκίνου, δεν πρόφερε το όνομά του προσπαθώντας να
 • Το ποδήλατο θα αλλάξει τον κόσμο (σου)

  Το ποδήλατο θα αλλάξει τον κόσμο (σου)

  Νομίζω πώς έχει γίνει σαφές σε όλους μας πως το ποδήλατο θα αργήσει πολύ να  γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 1313 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top