Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 68 Προβολές

Το Μαγικό Όχημα του Θεατρικού Παιχνιδιού ξεκινά το ταξίδι του τον Οκτώβριο στις Γραμμές Τέχνης

theatriko-paixnidi-grammes-texnis-fb2

theatriko-paixnidi-grammes-texnis-fb2


Οι Γραμμές Τέχνης καλούν όλους τους μικρούς φίλους της Πάτρας να ανέβουν στο Μαγικό Όχημα του Θεατρικού Παιχνιδιού και να ζήσουν ένα Ταξίδι γεμάτο παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμούς, θεατρικά δρώμενα, ήχους, χρώματα, συγκινήσεις, δημιουργικότητα, όνειρα, εικόνες, δράσεις και πολλές εκπλήξεις.

Προσοχή! Η βαλίτσα τους ας περιέχει την καλή τους διάθεση, τη φαντασία τους, το κέφι τους και τον ενθουσιασμό τους. Και να είστε σίγουροι ότι στο τέρμα της διαδρομής, τα souvenirs τους θα είναι η συνεργασία, η αισθητική αγωγή, το ομαδικό πνεύμα, η ανακάλυψη των δεξιοτήτων τους, η εξοικείωση τους με την Τέχνη του Θεάτρου και την αρχέτυπη ανάγκη του παιδιού για Παιχνίδι και Θέαση του κόσμου!

Από 7 Οκτώβρη 2018 και κάθε Σάββατο 10:30 έως 12:00 για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών και 12:30-14:00 για 8-12 ετών.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο 6906569578

Υπεύθυνη εργαστηρίων: Δήμητρα Παναγιωτοπούλου (Πτυχιούχος Εμψυχώτρια Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού με τη μέθοδο “Λάκη Κουρετζή”, Μέλος του Πανελληνίου Σωματίου Εμψυχωτών Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού Αθήνας).

Στην 20χρονη ενασχόληση της με το Θεατρικό Παιχνίδι έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με Δημοτικά Σχολεία της Πάτρας (62ο, 35ο, 64ο, 49ο κ.α.) ως εμψυχώτρια σε βιωματικά εργαστήρια, καθώς και με φορείς όπως: “Γιατροί χωρίς Σύνορα”, “Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων”, “Ελληνική Εταιρία Νευροτροπισμών”, το Πανεπιστήμιο Πατρών, “Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας κ Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης Αχαΐας”, “Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Πτυχιούχων Πανεπιστημίου”, “Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση” κ.α. Δραστηριοποιείται επίσης από το 1992 ως εκπαιδευτικός ξένης γλώσσας στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3366 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top